luni, iulie 15, 2024

O mașină de poliţie aflată în misiune, implicată într-un accident rutier în Constanța. Un polițist a fost rănit

Citeste si...

Un accident rutier a avut loc vineri, 5 iulie, în Constanța, la intersecția străzilor Mangaliei cu Pandurului, când o mașină de poliție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune a intrat într-un autoturism, a relatat IPJ Constanța.

„Din primele verificări efectuate, autospeciala de poliție se deplasa pe Șoseaua Mangaliei, în regim prioritar, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar la intersecție cu strada Pandurului a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din partea stângă a conducătorului autospecialei, la culoarea verde a semaforului electric în funcțiune”, a transmis Poliția Constanța.

În urma impactului, polițistul care conducea autospeciala a fost rănit și a fost transportat la spital, au precizat reprezentanții IPJ Constanța pentru Libertatea.

De asemenea, ambii șoferi au fost testați cu alcooltestul și etilotestul, dar rezultatele au fost negative. Poliția face acum cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Foto: Replica Constanța

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img