miercuri, iunie 12, 2024

O femeie a vrut să intre în Curtea de Apel Constanța cu un cuțit, ca să sperie o grefieră

Citeste si...

O femeie de 53 de ani, aflată într-o „stare de agitație” și care „vorbea pe un ton amenințător”, a vrut să intre în sediul Curții de Apel Constanța cu un cuțit lung de 30 de centimetri, spunându-i jandarmului de la poartă că vrea să sperie o grefieră, a transmis joi, 30 mai, Jandarmeria Constanța.

„Azi, 30.05.2024, în jurul orei 8.30, la postul de pază de la Curtea de Apel Constanţa, s-a prezentat o femeie de 53 de ani. Jandarmul de serviciu a sesizat imediat starea de agitaţie pe care o avea femeia şi a remarcat că aceasta vorbea pe un ton ameninţător, aşa că a legitimat-o şi i-a inspectat bagajele, găsind în sacoşa femeii un cuţit de peste 30 cm lungime”, se arată în comunicatul citat de Agerpres.

Femeia i-a explicat jandarmului că a venit înarmată „ca să o sperie pe o grefieră” cu care avea un conflict, iar omul legii a sunat imediat la Inspectoratul de Jandarmi Constanţa. Colegii săi au ajuns rapid la Curtea de Apel, au reținut-o pe femeie şi au predat-o Poliției.

Codul Penal prevede la

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img