joi, noiembrie 30, 2023

O delegație a UVVG Arad a fost în perioada 26-28 octombrie 2023, la Novi Sad, în Serbia

Citeste si...

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a avut privilegiul de a participa la cea de-a 15-a ediție a conferinței anuale organizate de Fundația Egon and Ann Diczfalusy în perioada 26-28 octombrie 2023, desfășurată la Novi Sad, Serbia. Delegația UVVG a fost formată din reprezentanți importanți ai instituției, evidențiindu-și angajamentul pentru excelență în învățământul superior și colaborarea internațională.

Decanul Facultății de Medicină, Conf. Univ. Dr. Casiana Boru, însoțită de Conf. Univ. Dr. Gheorghe Furău, Conf. Univ. Dr. Cristian Furău, Conf. Univ. Dr. Antoanela Luciana Naaji – Directorul Departamentului de Relații Internaționale și Dariana Morena Savici – Coordonatorul Instituțional Erasmus+, au reprezentat cu mândrie universitatea noastră. De asemenea, delegația a fost însoțită de medici rezidenți și peste 80 de studenți la medicină, aducând un aport proaspăt în domeniul medical.

Un moment deosebit a fost prezența la eveniment a șase profesori Doctor Honoris Causa ai Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad: Prof. Dr. Tihomir Vejnovic, Prof. Dr. Giuseppe Benagiano, Prof. Dr. Gyorgy Bartfai, Prof. Dr. Britt-Marie Landgren, Prof. Dr. Dieter Bettelheim și Prof. Dr. Marius Craina. Această distincție onorează nu numai universitatea noastră, ci și eforturile semnificative ale acestor remarcabili oameni de știință.

Ultimele Articole

Produse cosmetice delicate, ideale pentru băița bebelușului- cum le alegi și ce alegi

Alegerea produselor cosmetice pentru bebelușul implică selectarea unor produse delicate, specifice pielii sensibile și fără substanțe chimice agresive care...
spot_img