luni, iulie 15, 2024

Nicolae Ciucă, ferm în privința calendarului pentru prezidențiale

Citeste si...

Nicolae Ciucă, ferm în privința calendarului pentru prezidențiale: să discutăm pe bază de principii, nu ca să respectăm agenda personală.

Nicolae Ciucă, ferm în privința calendarului pentru prezidențiale: „să discutăm pe bază de principii, nu ca să respectăm agenda personală a PSD-ului”

Ciucă spune vehement: când vine vorba de alegerile prezidențiale trebuie să rămânem în termenele legale.

Ciucă dă semnalul: să discutăm pe bază de principii, nu să facem agenda PSD

Liderul PNL a insistat ca procesul electoral să respecte calendarul din anii trecuți, atunci când primul tur de scrutin a avut loc în luna noiembrie.

Nicolae Ciucă a transmis un mesaj vehement pe Facebook și spune că este de părere că cel mai potrivit moment pentru desfășurarea procesului electoral este luna noiembrie, așa cum a fost în anii trecuți.

„Sincer, chiar nu înțeleg de ce această reacție afară este foarte cald, asta, da, pot să înțeleg. Ne bucurăm de rezultatul meciului echipei României de aseară, da.

Și folosesc acest prilej pentru a felicita jucătorii echipei naționale de fotbal, dar atunci când vine vorba de alegerile prezidențiale trebuie să rămânem în prevederile legale și în termenele legale.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img