luni, iulie 15, 2024

Nicolae Ciucă critică dur PSD: Dacă vorbim de onoare, să se uite la ei!

Citeste si...

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a făcut declarații incisive după ședința partidului în care s-a discutat stabilirea datei alegerilor prezidențiale.

Reacția lui Ciucă la acuzațiile PSD

Între PNL și PSD există tensiuni privind organizarea scrutinului pentru alegerea președintelui României, social-democrații dorind amânarea alegerilor din septembrie, în timp ce PNL se opune ferm acestei idei.

Nicolae Ciucă a răspuns atacurilor venite din partea liderilor PSD Sorin Grindeanu și Mihai Tudose, care l-au acuzat de lipsă de onoare. El a subliniat că onoarea sa a fost mereu în slujba românilor și a făcut în mod special referire la cariera sa impecabilă.

„Ar fi fost culmea să ne ducem acolo să ne asculte colegul nostru. Onoarea mea a fost, este și va rămâne pentru români. Am în spate o carieră și am demonstrat și onoare și loialitate și nu mi s-a reproșat nimic până acum. În viața politică lucrurile stau altfel, dar cred că cei care au ridicat un astfel de subiect trebuie să se uite singuri la propria prestație și vor ajunge la o concluzie. Onoarea nu e ceva cu care te joci la orice supărare pe care o ai, e o chestiune pe care o ai sau nu o ai”, a declarat Ciucă.

Ciucă: „Nu am vorbit de rău despre nimeni”

Ciucă a subliniat că nu a atacat pe nimeni personal și că sunt alte probleme mult mai importante de rezolvat. El a reiterat angajamentul său față de cuvântul dat și a menționat că a fost singurul politician care a transferat funcția de premier atunci când a fost necesar.

„Eu nu am vorbit de rău despre niciunul dintre dumnealor, sunt lucruri mult mai importante de făcut. Eu vă spun lucruri mai importante. Am o carieră încheiată și nu mi s-a reproșat că nu m-am ținut de cuvânt. În politica din România sunt singurul care a avut onoare și a transferat funcția de premier când a fost cazul,” a adăugat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă

Controverse pe tema alegerilor prezidențiale

Disputa între PNL și PSD privind data alegerilor prezidențiale rămâne în continuare un subiect fierbinte. Social-democrații cer amânarea scrutinului, în timp ce liberalii insistă că alegerile trebuie să aibă loc la data stabilită, fără a fi influențate de interesele de partid.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img