miercuri, decembrie 6, 2023

Moment special la UAV Arad. Ramona Lile, distinsă cu Marea Cruce de Argint a Ordinului Magistral al Leilor din Ierusalim

Citeste si...

Un eveniment deosebit la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, unde Marele Maestru al Ordinului Leilor din Ierusalim, Dr. Péter Gábor Grünberger, i-a conferit distincția de Marea Cruce de Argint a Ordinului Magistral al Leilor din Ierusalim dr. Ramona Lile. Acest prestigios premiu este acordat personalităților care au adus contribuții semnificative în domeniile educaționale și umanitare.

„Ordinul Leilor din Ierusalim este un Ordin Magistral, ceea ce înseamnă că membrii noștri sunt implicați în activități educaționale, de predare. De-a lungul istoriei noastre, de peste o mie de ani, am fost prezenți la nivel internațional și am ghidat generații de copii către un viitor mai bun. Ziua de astăzi marchează începutul unei noi cooperări”, a menționat Marele Maestru al Ordinului, Dr. Péter Gábor Grünberger.

„Această apreciere și distincție mă onorează și mă obligă. Cred că educația reprezintă una din cele mai importante investiții în generațiile de tineri și cred că cea mai importantă valoare pe care le-o putem oferi este să le facilităm accesul la o educație de cea mai bună calitate, în cele mai bune condiții”, a afirmat rectorul UAV, Ramona Lile.

Ultimele Articole

Foitaj cu mere și scorțișoară

Dacă dorești să pregătești un desert delicios cu foitaj, gutui și scorțișoară, poți încerca “Ruladă cu Gutui și Scorțișoară”. Iată...
spot_img