joi, noiembrie 30, 2023

Mark Mobius, investitorul veteran pe pieţele emergente, se va retrage din funcţia de la Mobius Capital

Citeste si...

Mark Mobius, investitorul veteran pe pieţele emergente, se va retrage din funcţia de la Mobius Capital Partners LLP, în lunile următoare, a declarat vineri administratorul de active într-un comunicat citat de Reuters, transmite News.ro.
Carlos Hardenberg, care a fondat Mobius Capital Partners împreună cu Mark Mobius în 2018, va conduce firma, care va continua să gestioneze Mobius Investment Trust plc, se arată în comunicat.
Înainte de lansarea parteneriatului, Mobius a petrecut peste 30 de ani la Franklin Templeton Investments, cel mai recent ca preşedinte executiv al Templeton Emerging Markets Group, potrivit unei biografii pe site-ul companiei sale.
Mobius face parte, de asemenea, din Consiliul Consultativ Economic al Corporaţiei Financiare Internaţionale (IFC) – filiala de investiţii private a Băncii Mondiale – şi este membru al consiliului de supraveghere al OMV Petrom în România din 2010.

Ultimele Articole

Produse cosmetice delicate, ideale pentru băița bebelușului- cum le alegi și ce alegi

Alegerea produselor cosmetice pentru bebelușul implică selectarea unor produse delicate, specifice pielii sensibile și fără substanțe chimice agresive care...
spot_img