miercuri, iunie 12, 2024

Marinar ucrainean cu probleme cardiace, aflat pe un remorcher în Marea Neagră, salvat și adus la țărm în Constanța

Citeste si...

Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) intervine pentru preluarea unui marinar ucrainean, aflat la bordul unui remorcher în Marea Neagră, în apropiere de Tuzla. Bărbatul acuză probleme cardiace, scrie News.ro.

UPDATE 11:35: În jurul orei 9:45 a început operațiunea de preluare a bolnavului. Bărbatul a fost preluat în stare stabilă și conștient, urmând a fi adus în dana de pasageri și predat serviciului medical de ambulanță. La ora 10:49, bolnavul a fost predat la ambulanță, a informat pe Facebook Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FARSVOM%2Fposts%2Fpfbid073cCT1cYoPPdvWmShYyAfcm8f6j6CCvVnjGkUmaa9bt7ThtS8wocb2GKvhSaMsDAl&show_text=true&width=500&preview=comet_preview” width=”500″ height=”250″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Știrea inițială. Reprezentanţii ARSVOM au anunţat că au fost alertaţi, sâmbătă dimineaţă, de către Centrul Maritim de Coordonare pentru a face o operaţiune de tip Medevac.

„La aproximativ 8 Mm travers Tuzla, la bordul remorcherului Ares, sub pavilion Camerun, un marinar ucrainean necesită ajutor medical de urgenţă. Acesta acuză probleme cardiace. Nava SAR Artemis, din cadrul ARSVOM, s-a deplasat cu toată viteza în zona indicată”, au transmis reprezentanţii ARSVOM.

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img