marți, iulie 16, 2024

Mâine, 9 iulie, se oprește apa caldă la două puncte termice din Constanța

Citeste si...

În cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța – Etapa I’’, trebuie să se efectueze lucrările de conectare a unor noi segmente de conducte magistrale la punctul termic PT 56 și, respectiv, la punctul termic PT 106.

„Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum la următoarele puncte termice: PT 56 și PT 106 începând din dimineața zilei de 09.07.2024. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioadă de minim 10 ore, așa cum ne-a comunicat constructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanța S.R.L. ”, informează reprezentanții Termoficare Constanța.

În funcție de momentul completării umplerii, se vor transmite informații referitoare la reluarea furnizării energiei termice.

„Pe www.termoficare-constanta.ro veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice. Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare. Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele dumneavoastră, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, conchide sursa citată.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img