joi, noiembrie 30, 2023

Mai multe spații de joacă sunt în curs de reamenajare în mai multe zone ale municipiului Constanța

Citeste si...

Conform informațiilor furnizate de Primăria Constanța, în prezent, se lucrează la reamenajarea a zece spații de joacă în diverse zone din oraș. Aceste spații sunt situate pe strada Arcului/strada Progresului, bloc D1, strada Arcului/strada Liliacului (bulevardul Aurel Vlaicu, bloc D1), strada Progresului nr. 7, bulevardul I. C. Brătianu, bloc PAV 6, Parc Doraly, Parc Poarta 6, Strada Solidarității/strada Prieteniei, bulevardul 1 Mai, Aleea Alexandru Gherghel și zona de agrement de pe strada Brizei.

Reprezentanții Primăriei au informat că lucrările la locurile de joacă de pe strada Brizei și din parcul de la Poarta 6 au fost finalizate în zilele recente, iar la alte patru locuri de joacă au fost instalate echipamentele de joacă, urmând ca în curând să fie turnat covorul de cauciuc. În paralel, la celelalte spații se efectuează lucrări la infrastructură, iar în viitorul apropiat, echipamentele vor fi aduse și montate.

Toate locurile de joacă sunt reconstruite integral, procesul incluzând montarea de borduri exterioare, turnarea de pat de nisip și piatră, instalarea de elemente de joacă noi și variate, precum și aplicarea unui covor de cauciuc antitraumă. De asemenea, fiecare spațiu de joacă va fi dotat cu bănci de odihnă și coșuri de gunoi.

Primăria Constanța încurajează comunitatea să nu tolereze actele de vandalism și să raporteze astfel de comportamente antisociale la numerele de telefon: 0241.550.055 – Dispecerat Primăria Constanța, 0241.484.205 și 0341.922 – Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

Ultimele Articole

Produse cosmetice delicate, ideale pentru băița bebelușului- cum le alegi și ce alegi

Alegerea produselor cosmetice pentru bebelușul implică selectarea unor produse delicate, specifice pielii sensibile și fără substanțe chimice agresive care...
spot_img