marți, aprilie 16, 2024

Magazinele Vitamix anunță lansarea unui proces de transformare a magazinelor naturiste în centre one-stop-shop pentru produse sănătoase

Citeste si...

Magazinele naturiste Vitamix anunță lansarea unui program de rebranding într-un lanț de magazine one-stop-shop pentru produse sănătoase, cu valoare nutrițională ridicată și cu beneficii zilnice evidente. Procesul de rebranding presupune și adoptarea sloganului „Mixul tău de vitalitate”, prin care se dorește îmbrățișarea acestor schimbări, care se reflectă în modificarea magazinelor și în diversificarea clienților.

Vitamix este un lanț de 65 de magazine naturiste, aflate preponderent în partea de centru, vest și nord a țării. Primul magazin fizic Vitamix a fost deschis în 2015, în timp ce magazinul online este prezent pe piață din 2008. „La deschiderea primului magazin am „refolosit” logoul magazinului online, dar cei 16 ani trecuți de la forma inițială a logoului, au adus modificări semnificative pe toate planurile, atât în ceea ce privește businessul, cât și schimbări pe plan social”, spune Zsuzsanna Benedek, cofondatoare Vitamix, completând: „Prin acest rebranding vom transforma magazinele Vitamix din vechile magazine naturiste (plafaruri) într-un one-stop-shop pentru cei care doresc produse sănătoase, cu valoare nutrițională ridicată și cu beneficii evidente pentru viața de zi cu zi”.

Misiunea Vitamix este de a oferi o gamă largă de soluții pentru nevoile celor cu un stil de viață solicitant, cu diferite responsabilități, preocupate de propria sănătate, pe scurt, un cumpărător informat. Pe lângă brandurile consacrate de pe piața românească, respectiv Dacia Plant, Fares, Hofigal, Sanovita, în magazinele Vitamix se regăsesc și branduri ale companiei care operează magazinele Vitamix: Adams Supplements, cu produsele proprii youbio, springmarkt, Zanna, importuri exclusive de cosmetice și produse fără gluten, precum Nutrifree, La Veneziane, Dialsi, dar și alte alimente pentru persoane cu nevoi speciale.

Zsuzsa Benedek Adam Vision Vitamix
Zsuzsa Benedek Adam Vision Vitamix

„De asemenea, punem mare accent și pe produsele pentru cei care au o viață sportivă activă, astfel că proteinele și suplimentele dedicate sportivilor se găsesc deja în toate magazinele noastre. În total, avem un număr de peste 600 de branduri listate”, arată cofondatoarea Vitamix, menționând că până la finalul anului toate cele 65 de magazine Vitamix vor fi rebranduite.

În privința planurilor de viitor, ținta Vitamix este menținerea ritmului de creștere a numărului de magazine cu 10-12 unități în fiecare an. „Urmărim și posibile achiziții; după anul de succes 2023, sperăm că putem repeta rezultatele bune și anul acesta, ceea ce ne-ar permite o extindere și mai accelerată”, spune Zsuzsanna Benedek.

Despre Adam Vision

Lanțul de magazine Vitamix, ca și brandul Adams Suplements, sunt deținute de compania Adam Vision, un jucător important pe piața suplimentelor nutritive din România, producând peste 250 de tipuri de suplimente nutritive, distribuite în peste 400 de farmacii și magazine din întreaga țară, cu aportul a peste 250 de angajați. Compania Adam Vision a fost înființată în 2005 de Zsuzsanna și Zsolt Benedek.

Anul acesta, compania a deschis un nou sediu în comuna Livezeni, lângă Târgu Mureș, după o investiție de 1.9 milioane euro. Sediul cuprinde și spații pentru birouri, dar și o fabrică, unde Adams Vision produce și ambalează peste 600 de produse: comprimate, uleiuri esențiale, pulberi, tincturi, uleiuri cosmetice și alimentare, ceaiuri medicinale, cosmetice și produse de îngrijire personală. Brandurile companiei sunt: Adams Supplements, youbio, Zanna, springmarkt.

Adams Vision a obținut creșteri ale cifrei de afaceri de peste 30% an de an, ajungând în 2023 la o cifră de afaceri de 75 milioane lei la nivel de grup, investind atât în capacități de producție, cât și în capacități de desfacere, cu circa 250 de angajați. Profitul estimat brut a crescut cu peste 130% anul trecut, până la 4 milioane lei.

Ultimele Articole

Stoarcerea laptelui: Lucruri mai puțin știute de mămicile care alăptează

Stoarcerea laptelui, cunoscută și sub numele de extragere manuală a laptelui matern, este o modalitate excelentă de a obține...
spot_img