marți, iulie 16, 2024

Ludovic Orban și-a sărbătorit ziua de naștere la Brăila

Citeste si...

Liderul Forța Dreptei Ludovic Orban a mărturisit că-l leagă multe amintiri de Orașul Brăila • fostul premier s-a întâlnit atât cu membrii și candidații Forța Dreptei Brăila, cât și cu cetățenii brăileni • dr. Antoneta Ioniță este candidatul Alianței Dreapta Unită, din partea Forța Dreptei, pentru Consiliul Județean Brăila

Sâmbătă, 25 mai, Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, a vizitat câteva dintre localitățile județului Brăila. Evenimentul a coincis cu sărbătorirea zilei de naștere a fostului premier al României, Ludovic Orban mărturisind că îl leagă multe amintiri de municipiul nostru, întrucât în copilărie își petrecea vacanțele aici.

președintele partidului Forța Dreptei

În cele 12 ore petrecute în județul Brăila, Ludovic Orban s-a întâlnit atât cu membrii și candidații Forța Dreptei Brăila, cât și cu cetățenii brăileni care i-au transmis, fiecare în parte, problemele cu care se confruntă. Președintele Forța Dreptei a declarat că acesta este genul de întâlniri care reflectă, cu adevărat, starea în care se află România, informațiile prezentate de actualii politicieni aflați la guvernare fiind doar o prezentare cosmetizată a realității.

3

Președintele partidului Forța Dreptei și-a exprimat întreaga susținere pentru Antoneta Ioniță – candidat Alianța Dreapta Unită, din partea Forța Dreptei, pentru Consiliul Județean Brăila, pentru Nicușor Ciocan – candidat din partea Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Municipiului Brăila și pentru toți candidații Alianței Dreapta Unită care vor da examenul electoral pe 9 iunie.

3

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img