miercuri, iunie 12, 2024

LUDOVIC ORBAN, PREȘEDINTELE FORȚA DREPTEI, VINE MIERCURI LA SATU MARE!

Citeste si...

Ludovic Orban, liderul partidului Forța Dreptei, va vizita miercuri județul Satu Mare. Evenimentul este așteptat cu nerăbdare de sătmărenii care împărtășesc valorile liberale și doresc să se implice activ în dezvoltarea comunității lor. În cadrul vizitei, Ludovic Orban va parcurge un traseu prin județ, având mai multe opriri pentru a discuta direct cu cetățenii și pentru a înțelege mai bine problemele cu care aceștia se confruntă. Este o oportunitate pentru locuitorii din Satu Mare să își exprime nevoile și să propună soluții pentru viitorul județului.

„Forța Dreptei este soluția de care județul Satu Mare are nevoie pentru a evolua”, a declarat Ludovic Orban.

„Conducerea centrală a partidului nostru ne sprijină în toate demersurile pe care le propunem, iar această vizită este doar începutul unui efort susținut pentru a aduce schimbări pozitive în comunitățile din Satu Mare.” a declarat Ștefan Csordaș, președintele filialei județene Forța Dreptei.

Sătmărenii sunt invitați să participe și să se alăture echipei Forța Dreptei în oricare dintre opririle programate. Vizita lui Ludovic Orban în județ reprezintă un moment important pentru toți cei care cred în valorile liberalismului și doresc să contribuie la dezvoltarea județului lor.

Vă așteptăm să fiți alături de noi, să ne cunoaștem și să construim împreună un viitor mai bun pentru Satu Mare!

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img