duminică, iulie 14, 2024

Ludovic Orban, după ce Dumitru Buzatu a fost exclus din PSD: „Nu a fost dat afară pentru că lua şpagă, ci pentru că a fost prins că lua şpagă”

Citeste si...

Dumitru Buzatu a fost dat afară din PSD nu pentru că a luat şpagă, ci pentru că a fost prins că a luat şpagă, a afirmat deputatul Ludovic Orban, reprezentant al formaţiunii Forţa Dreptei.

„Să nu cumva să cădeţi în greşeala de a crede că Dumitru Buzatu a fost dat afară din PSD pentru că era corupt. Nu. Pesediştii l-au dat afară pe Buzatu nu pentru că lua şpagă, ci pentru că a fost prins că lua şpagă. Toată suflarea pesedistă ştia de acest secret al lui Polichinelle despre baronul de Vaslui, că era recidivist în materie de parandărături. Cu toate acestea, l-au susţinut fără crâcnire, atât pe el, cât şi pe neamurile şi apropiaţii lui, ba chiar se şi mândreau cu el”, a scris, Ludovic Orban pe Facebook. 

Ludovic Orban

Potrivit lui.Ludovic Orban, „PSD suferă de o boală incurabilă: cleptomania”. „Şi singurul remediu ca să îi opreşti din furat este să îi decuplezi de banul public, adică să îi împiedici să mai ajungă la putere”, a transmis deputatul.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost exclus din PSD, a anunţat sâmbătă preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului.

Dumitru Buzatu a fost reţinut și arestat preventiv, după ce a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Banii au fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

Ultimele Articole

Polonia ia în calcul să doboare rachete ruseşti deasupra Ucrainei. Care sunt riscurile?

Ministrul polonez de Externe Radoslaw Sikorski a declarat că Polonia ia în considerare o propunere din partea Kievului de...
spot_img