marți, aprilie 16, 2024

Ludovic Orban, despre susținerea lui Cîrstoiu, la Primăria Capitalei: Cât sprijin credeți că îi va acorda Firea și PSD București, în condițiile în care e privit ca un uzurpator al poziției de candidat la funcția de primar general

Citeste si...

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, a spus în cadrul emisiunii News Pass, moderată de Laura Chiriac, pe B1 TV, dacă îl va susține cineva pe Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

De ce nu îl vor susține Firea și Burduja pe Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei

Ludovic Orban este de părere că nici Gabriela Firea și nici Sebastian Burduja, nu îl vor susține pe candidatul coaliției PSD-PNL la Primăria Capitalei, deși ambii se află pe lista celor care îi vor coordona campania lui Cîrstoiu.

Motivul pentru care nu l-ar susține, spune Ludovic Orban, este din cauza faptului că acesta va fi privit ca un „uzurpator al poziției de candidat la funcția de primar general”, funcție la care tindeau să ajungă atât Gabriela Firea din partea PSD, cât și Sebastian Burduja, din partea PNL.

A acceptat o postură care nu i se potrivește, care îi va face rău”

„A intrat într-o rol care nu i se potrivește, a îmbrăcat o haină care nu este croită pe măsura lui. De fapt, nu va fi sprijinit cu adevărat nici de PSD, pentru că vă dați seama că Firea, care își dorea cu toată ființa să candideze, cât sprijin credeți că îi va acorda Firea și PSD București, în condițiile în care, practic, e privit de Firea și de cei din București ca un uzurpator al poziției de candidat la funcția de primar general.

În aceeași situație se găsește și PNL. Burduja, care zicea că îi bate măr și pe Firea și pe Nicușor Dan a ajuns în postura de figurant. Vă dați seama cât sprijin va da structura PNL București pentru Cîrstoiu, care este privit și de PNL-iștii din jurul lui Burduja tot ca un fel de uzurpator.

Practic, a acceptat o postură care nu i se potrivește, care îi va face rău și care îl va duce până la urmă la o înfrângere, care este, de fapt, înfrângerea PSD și PNL. Numai că domnul Cîrstoiu va fi cel care va plăti acest preț”, a spus președintele Forța Dreptei.

Ultimele Articole

Stoarcerea laptelui: Lucruri mai puțin știute de mămicile care alăptează

Stoarcerea laptelui, cunoscută și sub numele de extragere manuală a laptelui matern, este o modalitate excelentă de a obține...
spot_img