sâmbătă, iunie 15, 2024

Lucrările la Cazionul de pe faleza municipiului Constanța sunt în plină desfășurare

Citeste si...

La Cazinoul de pe faleza municipiului Constanța se desfășoară în prezent lucrări ample. La sfârșitul lunii aprilie, la propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Guvernul a aprobat suplimentarea fondurilor alocate pentru restaurare. În aceste zile, se lucrează intens la reabilitarea detaliilor arhitecturale, iar fotografii relevante au fost publicate pe pagina de Facebook “Cazino Constanța”.

Potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Investiții (CNI), peste jumătate dintre reparațiile necesare au fost deja finalizate până în prezent, iar se estimează că lucrările vor fi completate anul viitor. “Stadiul fizic al lucrărilor de execuție este de aproximativ 65%, având în vedere că, încă din vara anului trecut, au fost finalizate lucrările la fațada de nord a clădirii și la turnurile cu berbeci, iar elementele de protecție au fost eliminate”, au transmis reprezentanții CNI.

Valoarea totală revizuită pentru acest proiect de investiții se ridică la 236.230.000 lei, conform informațiilor oferite de reprezentanții aceleiași instituții.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img