sâmbătă, iunie 15, 2024

Lipsă apă potabilă în municipiul Medgidia şi staţiunea Saturn

Citeste si...

Pentru a realiza conectarea noilor conducte la sistemul centralizat din municipiul Medgidia, furnizarea apei va fi întreruptă miercuri, 22 mai, între orele 7:00 și 21:00. Potrivit RAJA S.A., în acest interval, vor fi afectați consumatorii din zonele Hidrofor – Spital, cartierul Ostrov, zona Poștă și Centru, precum și cartierele VS-uri, Berărie și Catanga. În aceeași zi, furnizarea apei potabile va fi întreruptă și în stațiunea Saturn, între orele 8:00 și 24:00.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de aceste lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, au menționat reprezentanţii companiei de apă.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img