vineri, decembrie 1, 2023

Joi, 2 noiembrie, la intersecția străzii Simion Bărnuțiu cu piața Badea Cârțan se va efectua o conectare de conducte

Citeste si...

Pe data de 2 noiembrie, între orele 9:00 și 15:00, se va efectua o conectare de conducte la intersecția străzii Simion Bărnuțiu cu piața Badea Cârțan. Aceste lucrări sunt parte a „Contractului de execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – lot 2”. Pe durata acestor lucrări, furnizarea apei va fi întreruptă în zona străzii Simion Bărnuțiu, pieței Badea Cârțan și pe bulevardul Take Ionescu, pe segmentul dintre strada Enric Baader și Badea Cârțan.

De asemenea, în zilele de 2 și 3 noiembrie, zilnic între orele 8:00 și 14:00, se va efectua spălarea rețelei de distribuție în Dragșina. În timpul acestor lucrări, presiunea apei va fi redusă.

Scopul spălării rețelei este asigurarea unei calități corespunzătoare a apei potabile și face parte din activitățile preventive desfășurate de către Aquatim pentru rețelele de distribuție. La reluarea alimentării normale cu apă, este posibil să curgă apă tulbure la robinete.

Deoarece această perturbare este de scurtă durată, se recomandă consumatorilor să evite utilizarea apei în scopuri casnice până când apa se limpezește complet. De asemenea, se sugerează consumatorilor să stocheze o rezervă de apă pentru a acoperi necesarul în perioada menționată.

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img