duminică, iulie 14, 2024

Joi, 2 noiembrie 2023, are loc evenimentul „Perspective – Timișoara 2023 for all”

Citeste si...

„Perspective – Timișoara 2023 for all” este un eveniment esențial pentru anul dedicat culturii. Direcția pentru Asistență Socială a Municipiului Timișoara vă invită la o ocazie specială.

Atunci când vorbim de artă și cultură, ne adresăm tuturor celor care, prin autenticitatea lor, devin creatori de frumos, indiferent de eventualele lor deficiențe. Acest eveniment special va avea loc joi, 2 noiembrie 2023, începând cu ora 12:00, la sediul Direcției pentru Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

Toți cei dornici să descopere puțin din creativitatea și noutatea evenimentelor sunt invitați să urmărească filmul documentar „Perspective – Timișoara 2023 for all”, care prezintă experiența a patru cronicari – cu diverse deficiențe, cum ar fi cele de vedere, auz, utilizatori de scaun rulant și cei care folosesc limbajul simplificat. Filmul prezintă călătoria lor prin orașul Timișoara, în cadrul evenimentelor desfășurate în anul Capitalei Europene a Culturii.

Această manifestare va oferi un mediu propice pentru discuții cu invitați speciali și reprezentanți ai Asociației Kabaitan. Evenimentul va avea loc la sediul DAS Timișoara, situat pe Bd. Regele Carol I, numărul 10.

Ultimele Articole

Polonia ia în calcul să doboare rachete ruseşti deasupra Ucrainei. Care sunt riscurile?

Ministrul polonez de Externe Radoslaw Sikorski a declarat că Polonia ia în considerare o propunere din partea Kievului de...
spot_img