marți, noiembrie 28, 2023

iPhone 15 Pro Max, spart cu mâinile goale într-un test de rezistență

Citeste si...

În urmă cu numai câteva zile, pe piață a fost lansat noul model de iPhone. În ciuda așteptărilor crescute și a prețului ridicat, în special pentru varianta Pro Max, rezistența noului smartphone a stârnit uimire în rândul fanilor.

iPhone 15 Pro Max poate fi cumpărat cu aproximativ 1.300 de dolari. Deși impresionează prin construcția sa de ultimă generație și rama ușoară din titan, un recenzor a identificat o problemă semnificativă la acest telefon.

iPhone 15 Pro Max, spart cu mâinile goale

YouTuberul JerryRigEverything, cunoscut și sub numele său real Zack Nelson, a supus cele mai recente produse Apple unui test riguros de „Durabilitate”.

Prin aplicarea unei ușoare presiuni, Nelson a reușit spargă sticla din spate a iPhone-ului 15 Pro Max în timp ce îl ținea în mâini.

„O să fiu sincer. N-am anticipat asta deloc. Voi mă urmăriți testând durabilitatea smartphone-urilor de aproximativ 11 ani acum, și majoritatea telefoanelor nu se sparg.iPhone-urile în special nu se sparg, niciodată”.

YouTuberul a punctat că telefonul s-a spart „neobișnuit de rapid”. El spune că a rămas extrem de uimit de rezultatul testului său.

Nelson a emis ipoteza că fragilitatea sticlei, care s-a spart atât de ușor, ar putea fi atribuită ramei din titan. Aceasta este considerabil mai puțin flexibilă în comparație cu construcțiile din aluminiu și oțel inoxidabil ale modelelor anterioare.

iPhone 15 Pro a trecut textul rezistenței

O rezistență mai mare s-a dovedit să aibă iPhone 15 Pro. Modelul a fost supus aceluiași test, însă de această dată sticla de pe spate a rămas intactă.

Deși iPhone 15 Pro și Pro Max încă păstrează un cadru intern din aluminiu reciclat, benzile exterioare sunt realizate din titan deosebit de rezistent și ușor. Caracteristică ce ar putea contribui la rigiditatea telefonului. Și, implicit, la creșterea susceptibilității acestuia la deteriorare.

Drept urmare, fanii au pus la îndoială noul model de smartphone raportat la prețul ridicat.

„Pare că acesta ar putea fi un an de trecut cu vederea. Văd tot mai multe probleme apărând” a spus un comentator pe pe X, fosta Twitter

Un alt utilizator activ pe rețelele sociale a împărtășit că a achiziționat recent un iPhone 15 Pro Max, model care se situează într-un interval de prețuri cuprins între 1.199 și 1.599 de lire sterline.

„Această recenzie mă face și mai nervos decât înainte”.

iphone, iphone15, rezistenta, SmartDigi, spart, sticla

Ultimele Articole

Ciorbă de miel grecească

Ești în căutarea unei rețete de ciorbă de miel diferită de cea românească? Iată o rețetă simplă și delicioasă pentru...
spot_img