miercuri, decembrie 6, 2023

Investitorul Ron Baron, susținător important al companiilor lui Elon Musk, se așteaptă ca Starlink să se listeze la bursă în jurul anului 2027

Citeste si...

Investitorul miliardar Ron Baron a declarat că se așteaptă ca SpaceX să scoată la bursă serviciul său de internet prin satelit Starlink “în 2027 sau cam așa ceva”, conform CNBC.
“Credem că în momentul în care vor intra la bursă cu SpaceX, cu Starlink… în 2027 sau cam așa ceva, peste patru ani, compania va valora între 250 și 300 de miliarde de dolari”, a declarat Baron, în cadrul emisiunii lui Andrew Ross Sorkin de la CNBC.
Baron este un susținător important al companiilor lui Elon Musk. Tesla și SpaceX se numără printre cele mai mari participații ale Baron Capital. La începutul acestei luni, Baron a declarat pentru MarketWatch că acțiunile SpaceX deținute de firma sa omonimă sunt evaluate în prezent la aproximativ 1,7 miliarde de dolari.
SpaceX nu a răspuns imediat vineri la solicitarea de comentarii a CNBC.
 

Ultimele Articole

Foitaj cu mere și scorțișoară

Dacă dorești să pregătești un desert delicios cu foitaj, gutui și scorțișoară, poți încerca “Ruladă cu Gutui și Scorțișoară”. Iată...
spot_img