marți, iulie 16, 2024

Începând din dimineața zilei de 20 iunie, în mai multe zone din Constanța se va opri apa caldă

Citeste si...

Termoficare Constanța anunță că, începând din dimineața zilei de 20 iunie, furnizarea energiei termice pentru prepararea apei calde de consum către toți consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică din Constanța va fi oprită. Această întrerupere este necesară pentru desfășurarea lucrărilor de modernizare și reabilitare a rețelelor termice.

“Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare din Municipiul Constanța-Etapa II , proiect ce necesită executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale cât si apariția unor avarii majore pe tronsoanele rețelei de transport nemodernizate localizate pe străzile Moldovei, Oleg Danovski și Turda, nu se poate asigura energie termică pentru prepararea apei calde de consum către toți consumatorii racordați la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică începând cu dimineața zilei de 20.06.2024”, menționează Termoficare Constanța.

Durata estimată pentru execuția lucrărilor este de cel puțin 48 de ore, după care va începe umplerea instalației, operațiune care va fi efectuată de Termocentrale Constanța.
Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img