marți, aprilie 16, 2024

Incendiu puternic la o vopsitorie auto din Constanța. O mașină a ars în cuptorul de uscare

Citeste si...

Incendiul a izbucnit, joi, 8 februarie, pe strada Baba Novac din Constanța, la o vopsitorie din cadrul unui service auto, relatează Ziua de Constanța.

„Arde un autoturism aflat într-un cuptor de uscare”, a transmis ISU Dobrogea. După ce incendiul a fost localizat, pompierii au anunțat că ard două încăperi cu câte un cuptor, în care se află câte un autoturism.

Un bărbat de 64 de ani cu arsuri pe mâini a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi a fost transportat la spital.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 80 de metri pătrați. Au ars un garaj în proporție de 100%, vopsitoria în proporție de 70% și o mașină.

În urma primelor măsurători efectuate de echipajul CBRN nu s-au detectat gaze sau valori depășite care să pună în pericol echipajele de interventie sau populația din împrejurimi.

La fața locului au intervenit Detașamentul Palas cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă, un echipaj SMURD B2, Detașamentul Port cu o autospecială transport personal și victime multiple și Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și CBRN, un echipaj SAJ.

În sprijin s-a deplasat și AT10000 de la Detașamentul Palas.

Captură video

Ultimele Articole

Stoarcerea laptelui: Lucruri mai puțin știute de mămicile care alăptează

Stoarcerea laptelui, cunoscută și sub numele de extragere manuală a laptelui matern, este o modalitate excelentă de a obține...
spot_img