miercuri, decembrie 6, 2023

În zona Pârneava din municipiul Arad se va construi un nou ansamblu de locuințe

Citeste si...

În zona Pârneava din municipiul Arad este planificat un nou proiect rezidențial care se află în etapa de Plan Urbanistic Zonal (PUZ). Acest plan a fost publicat pe platforma de transparență decizională de către Primăria Municipiului Arad și urmează să fie supus votului în cadrul Consiliului Local.

PUZ-ul este elaborat de către firma Stacons din Arad și este destinat unui investitor privat, Ellada Buildings SRL, care este o firmă de construcții cu sediul la Pecica și a fost înființată în 2022, avându-l ca proprietar pe Răzvan Sabău.

Proiectul vizează construirea a 18 locuințe, dispuse pe două rânduri și cu un regim de înălțime parter + un etaj. Aceste locuințe vor fi amplasate perpendicular pe strada Clujului, în cartierul Pârneava. Ele vor fi construite de o parte și de alta a unui nou drum care va fi amenajat în zonă. Fiecare locuință va fi construită pe o parcelă cu o suprafață cuprinsă între 188 mp și 171 mp, iar între acestea va exista un drum carosabil. De asemenea, proiectul prevede alocarea a 6,1% (243 mp) din suprafața totală a proiectului pentru spații verzi și peisagistică decorativă.

Conform legislației, proiectul trebuie să fie publicat pentru transparență decizională, oferind astfel oricărei persoane interesate oportunitatea de a aduce sugestii sau modificări la proiect. Aceste sugestii pot fi transmise către Primărie, iar decizia finală aparține Consiliului Local Municipal, care poate aproba proiectul în forma sa actuală sau poate cere modificări asupra documentației.

Detalii complete despre proiect pot fi găsite pe site-ul oficial al Primăriei, la sediul instituției sau la Serviciul Relații cu Publicul. Comentariile, sugestiile și recomandările cu privire la proiect pot fi depuse până la data de 11 noiembrie 2023, prin intermediul formularului online disponibil pe site-ul instituției, prin e-mail sau poștă la adresa Primăriei Municipiului Arad.

Ultimele Articole

Foitaj cu mere și scorțișoară

Dacă dorești să pregătești un desert delicios cu foitaj, gutui și scorțișoară, poți încerca “Ruladă cu Gutui și Scorțișoară”. Iată...
spot_img