vineri, decembrie 1, 2023

În luna decembrie, în piețele agroalimentare din municipiul Constanța, vor putea fi comercializate produse specifice Sărbătorilor de iarnă

Citeste si...

În cursul lunii decembrie, produse specifice Sărbătorilor de Iarnă pot fi expuse și comercializate în piețele agroalimentare gestionate de Administrația Fondului Imobiliar S.R.L.

Locațiile de sezon vor fi atribuite agenților economici interesați în ordinea primirii cererilor. Tariful practicat de societate pentru spațiile de sezon pe platourile piețelor Grivița, Tomis III, Tomis Nord, I.L. Caragiale, Brotăcei și Tic – Tac este de 7,5 lei pe metru pătrat pe zi.

Cei care sunt interesați pot depune o cerere standard, însoțită de recomandarea intendenților din piață și documentele firmei, la sediul AFI S.R.L. din municipiul Constanța, pe Bulevardul Tomis, numărul 101.

Cererea poate fi obținută de la sediul societății sau descărcată accesând link-ul următor: https://afi-constanta.ro/piete-targuri-si-oboare-formulare/.

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img