vineri, decembrie 1, 2023

În localitățile Dumbrăveni, Vâlcelele, Plopeni, Albești și Tătaru nici astăzi nu se furnizează apă în sistem centralizat

Citeste si...

Astăzi, 20 noiembrie 2023, la ora 08:00, mai sunt 5 localități furnizarea apei în sistem centralizat este întreruptă din cauza lipsei de energie: Dumbrăveni, Vâlcelele, Plopeni, Albești și Tătaru. În plus, în localitatea Independența, furnizarea apei se realizează cu presiune redusă, conform unui comunicat emis de RAJA.

Toți consumatorii care întâmpină probleme legate de sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare sunt îndemnați să semnaleze orice disfuncționalitate la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241.924, apăsând tasta 3.

“Rugăm abonații afectați de lipsa apei, urmare a defecțiunilor la sistemele de alimentare cu energie, să dea dovadă de înțelegere. Furnizarea de apă potabilă va fi reluată imediat ce vor fi realimentate cu energie toate punctele de lucru, surse și stații de pompare”, a declarat RAJA.

 

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img