vineri, decembrie 1, 2023

În data de 11 martie 2023, polițiștii de frontieră din cadrul Gardei de Coastă au desfășurat o acțiune de prevenire a braconajului piscicol

Citeste si...

În încercarea de a preveni și combate braconajul piscicol în zona de competență, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat o acțiune în urma căreia au descoperit 88 de kilograme de pește și 2225 de metri de plase, precum și un motor de barcă furat.

Aceștia au efectuat acțiunea în data de 11 martie 2023, în timp ce își desfășurau atribuțiile de serviciu în zona lacului “Balbera” cu ambarcațiunile din dotare și au depistat un cetățean român care pescuia cu unelte neautorizate dintr-o barcă.

În urma descoperirii, polițiștii de frontieră au aplicat o sancțiune contravențională de 10.000 de lei și au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “tăinuire”, iar plasele, ambarcațiunea și motorul au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale specializate.

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img