miercuri, decembrie 6, 2023

În cursul săptămânii viitoare două trecerii de pietoni din Constanța vor fi relocate

Citeste si...

Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul SC Confort Urban, va efectua relocarea a două treceri de pietoni în cursul săptămânii următoare. Prima trecere, situată pe strada Traian în dreptul blocului C1, va fi desființată și relocată în apropierea parcării de pe malul portului.

Cea de-a doua trecere, de pe strada Eliberării, între strada Nicolae Milescu și strada Dezrobirii, împreună cu stația de autobuz asociată, va fi mutată în vecinătatea străzii Nicolae Milescu, aproape de fosta locație a Registru Auto Român.

Această decizie de relocare a trecerilor de pietoni a fost luată de către Comisia de Circulație, în urma solicitărilor primite de la cetățeni, și a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier. Măsura are ca obiectiv îmbunătățirea siguranței participanților la trafic în aceste zone ale orașului.

Conducătorii auto sunt îndemnați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația semnelor rutiere în aceste zone modificate ale orașului.

Ultimele Articole

Foitaj cu mere și scorțișoară

Dacă dorești să pregătești un desert delicios cu foitaj, gutui și scorțișoară, poți încerca “Ruladă cu Gutui și Scorțișoară”. Iată...
spot_img