sâmbătă, iunie 15, 2024

În ce cartiere din Constanța se găsesc în această săptămână containerele pentru deșeuri voluminoase

Citeste si...

Săptămâna aceasta, containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate în cartierele Abator și Far, pe strada Stadionului, bl. H16A (platforma 038), și pe aleea Stânjeneilor, lângă căminul SOCEP (platforma 100), informează Primăria Constanța.

În aceste containere puteți depozita: mobilier vechi deteriorat, canapele, rafturi, dulapuri, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere etc.

În aceste containere NU puteți depozita: deșeuri menajere, deșeuri rezultate din construcții sau demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice, deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, sticlă).

Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.

Pe lângă aceste containere amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290A. Telefon: 0723 372 163.

Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea deșeurilor pe domeniul public al municipiului Constanța constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img