marți, aprilie 16, 2024

În această dimineață, polițiștii constănțeni efectuează percheziții domiciliare la locuințele unui bărbat bănuit de furt calificat

Citeste si...

În dimineața aceasta, polițiști de la Poliția Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub conducerea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele unui bărbat suspectat de comiterea a opt infracțiuni de furt calificat. Perchezițiile au avut loc în comuna Cumpăna.

Din investigațiile desfășurate în dosare, s-a constatat că în perioada februarie – decembrie 2023, bărbatul ar fi comis mai multe furturi din locuințe în municipiul Constanța. Acesta ar fi sustras diverse bunuri, inclusiv bani și bijuterii, prejudiciul estimat ridicându-se la peste 100.000 de lei. În timpul perchezițiilor, au fost găsite și ridicate mai multe bunuri cu potențial probatoriu pentru continuarea investigațiilor.

Cercetările în acest caz sunt în curs, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Ultimele Articole

Stoarcerea laptelui: Lucruri mai puțin știute de mămicile care alăptează

Stoarcerea laptelui, cunoscută și sub numele de extragere manuală a laptelui matern, este o modalitate excelentă de a obține...
spot_img