luni, martie 4, 2024

Gigantul Unilever va investi 20 milioane de euro într-o nouă fabrică din Ucraina

Citeste si...

Unilever, gigantul din domeniul bunurilor de larg consum, a anunțat astăzi o investiție de 20 de milioane de euro într-o nouă unitate de producție din regiunea Kiev din Ucraina, pentru a susține creșterea activității și a demonstra angajamentul pe termen lung față de Ucraina, potrivit unui comunicat al companiei. Construcția va începe anul acesta, fabrica urmând să fie inaugurată în 2024.
Potrivit companiei, noua fabrică va crea aproximativ 100 de locuri de muncă și va fabrica produse de îngrijire personală, inclusiv șampoane și geluri de duș, pentru branduri precum Dove, Axe, TRESemmé și Clear. Centrul va aproviziona cu precădere piața locală ucraineană, dar prezintă viitor potențial de export pe piețele europene.
De asemenea, Unilever transmite că fabrica va fi construită la cele mai înalte standarde de mediu, folosind tehnologii ce au la bază energia regenerabilă, contribuind astfel la atingerea obiectivului global Unilever, de zero emisii nete în întregul său lanț valoric, până în 2039. Unilever are în prezent peste 100 de angajați în Ucraina.

Ultimele Articole

Ucraina a curățat cerul. Cum a doborât avioane rusești de 830.000.000$ în doar 30 zile?

Ucraina a curățat cerul. Cum a doborât avioane rusești de 830.000.000$ în doar 10 zile? – este una din...
spot_img