joi, noiembrie 30, 2023

Forța Dreptei a anunțat că a luat decizia de a declanșa „demersurile absolut necesare pentru constituirea polului de centru-dreapta” cu USR și PMP, „în contextul falimentului guvernamental evident patronat de PSD – PNL, coaliția trădării românilor”.

Citeste si...

Forța Dreptei anunță că e „decisă să participe la construcția alianței” cu USR și PMP

Formațiunea condusă de fostul premier Ludovic Orban Forța Dreptei a anunțat, marți, printr-un comunicat de presă, că este „decisă să participe la construcția alianței de centru-dreapta, alături de USR și PMP”.

„Consiliul Național al Forța Dreptei a hotărât, în contextul falimentului guvernamental evident patronat de PSD – PNL, coaliția trădării românilor, să declanșeze demersurile absolut necesare pentru constituirea polului de centru-dreapta, alternativa politică de care România are nevoie”, se arată în comunicatul transmisde Forța Dreptei.

„În cadrul reuniunii Consiliului Național desfășurate luni la București, președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost mandatat să stabilească, de comun acord cu președintele USR și președintele PMP, inițierea oficială a discuțiilor pentru constituirea alianței de centru-dreapta în perspectiva alegerilor care vor avea loc în anul electoral 2024”, se mai arată în același comunicat.

A fost validată și „componența echipei desemnate de Biroul Politic Național pentru a purta discuții aprofundate cu toți posibilii parteneri pentru constituirea alianței de centru-dreapta”.

„Partidul condus de Ludovic Orban își exprimă deplina încredere că o construcție politică de centru-dreapta, alături de formațiunile politice democratice din Opoziție, va antrena energiile pozitive din societate și va determina alăturarea în acest proiect politic și a celor mai importanți actori din societatea civilă, din mediul de afaceri și din structurile asociative care reprezintă cetățenii activi din România”, mai scrie partidul în același comunicat.

Forța Dreptei

Ultimele Articole

Produse cosmetice delicate, ideale pentru băița bebelușului- cum le alegi și ce alegi

Alegerea produselor cosmetice pentru bebelușul implică selectarea unor produse delicate, specifice pielii sensibile și fără substanțe chimice agresive care...
spot_img