duminică, octombrie 1, 2023

Fanii cer expulzarea lui Ronaldo! Gestul grosolan făcut în timpul Ramadanului, considerat ofensator. Ce spune Al-Nassr

Citeste si...

Al-Nassr a explicat gestul indecent al lui Cristiano Ronaldo din timpul meciului cu Al-Hilal, după ce fanii au cerut expulzarea lusitanului.

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo a fost din nou în centrul atenției în timpul și după meciul pierdut, marți, de Al-Nassr cu scorul de 2-0 împotriva lui Al-Hilal, în deplasare.

După ce a primit un cartonaș galben pentru o lovitură demnă de WWE, Ronaldo a mai ieșit o dată negativ în evidență, după ce a reacționat grosolan la scandările suporterilor lui Al Hillal, apucându-și organele genitale și îndreptându-le către aceștia, în drumul către vestiare, în timp ce fanii gazdelor strigau numele lui Lionel Messi.

Fanii cer expulzarea lui Ronaldo

Gestul obscen pare să fi supărat mulți oameni în Arabia Saudită, mai ales că acesta a avut loc în timpul Ramadanului, provocând un curent online împotriva lui Ronaldă. Suporterii solicită „excluderea abuzatorului de fani”.

Al-Nassr a încercat să minimalizeze importanța gestului lui Ronaldo, atribuindu-l unei leziuni „sensibile” în regiunea inghinală. „Ronaldo a suferit o leziune în acea zonă. Confruntarea sa cu Gustavo Cuellar, jucătorul lui Al-Hilal, a început cu o lovitură într-o zonă foarte sensibilă. Aceasta este o informație confirmată. În ceea ce privește reacția fanilor, aceștia sunt liberi să creadă orice doresc”, a spus un oficial din cadrul clubului

Superstarul portughez va încerca să-i împace pe iubitorii fotbalului din Arabia Saudită săptămâna viitoare, când o va conduce pe Al Nassr, pe teren propriu, împotriva lui Al-Wehda, pe 24 aprilie, în semifinalele Cupei Regelui.

Ultimele Articole

O cunoscută companie IT din Europa angajează românii care pot câştiga aproape 10.000 € lunar. La acestea se adaugă multe alte beneficii

O companie cunoscută în toată Europa angajează români și le oferă salarii de până la 10.000 de euro lunar,...
spot_img