miercuri, martie 22, 2023

E – Distribuţie Dobrogea anunță noi întreruperi ale energiei electrice astăzi, 7 martie 2023

Citeste si...

 

E-Distribuţie Dobrogea anunță că va efectua următoarele întreruperi pentru a asigura capacitatea rețelei de a furniza energie electrică în condiții optime pentru clienți.

În acest sens, următoarele zone vor fi afectate:

  • Întrerupere totală între orele 08:00-16:00: Cartier Palazu Mare, Strada Vintilă Brătianu, Strada Ștefan Darascu, vilele “Belvedere by the Lake” de pe Strada Ștefan Darasu nr. 10, Strada George Topârceanu, Complexul de 4 vile de pe Strada George Topârceanu nr. 15 și Strada Corneliu Baba, precum și blocul “SC Norisan Activ Construct SRL” de pe Strada Eugen Lovinescu nr. 5A.
  • Întrerupere de 4 ore în intervalul menționat între orele 08:00-16:00: Blocurile A și B de pe Bulevardul I.C. Brătianu nr. 248.

Aceste întreruperi sunt necesare pentru a permite lucrările de reparații, modernizare și mentenanță a rețelei electrice, astfel încât să putem asigura clienților o alimentare corespunzătoare cu energie electrică.

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, se precizează pe site-ul E – Distribuţie.

Ultimele Articole

CEC Bank intră pe piața RCA într-o lună

După excluderea Eruoins din piața asigurărilor auto, România a rămas cu doar opt companii de asigurări pe piața RCA....
spot_img