marți, noiembrie 28, 2023

Doi băieți s-au electrocutat după ce s-au urcat pe un tren în Murfatlar. Unul dintre ei are arsuri pe 80% din suprafața corpului

Citeste si...

Cei doi băieți, ambii în vârstă de 14 ani, s-au electrocutat joi seara, 28 septembrie, în localitatea Murfatlar, judeţul Constanţa, după ce s-au urcat pe un tren. Unul dintre ei a suferit arsuri pe 80% din suprafața corpului, iar vineri, 29 septembrie, a fost transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, scrie News.ro.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pacientul a fost preluat de un echipaj SMURD de la Spitalul Judeţean Constanţa şi dus la Aeroportul Mihail Kogălniceanu, de unde a fost preluat de o aeronavă. 

„Pacientul a fost transferat de la UPU Constanţa cu ambulanţa SMURD C, către Aeroportul Mihail Kogălniceanu, de unde a fost preluat de o aeronavă care l-a transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu”, au informat reprezentanţii ISU Dobrogea. 

Cadrele medicale au intervenit joi seară în localitatea Murfatlar pentru acordarea de îngrijiri medicale asupra a doi băieți, ambii de 14 ani, care s-au electrocutat după ce s-au urcat pe un tren, au anunţat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Constanţa. 

Unul dintre băieţi are arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului şi era inconştient, iar cel de-al doilea a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corpului.  

 Cele două victime au fost inițial transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.

Ultimele Articole

Ciorbă de miel grecească

Ești în căutarea unei rețete de ciorbă de miel diferită de cea românească? Iată o rețetă simplă și delicioasă pentru...
spot_img