luni, iulie 15, 2024

Doctor Cezar lansează turneul național „Ia-ți sănătatea în propriile mâini”, în 11 orașe din România

Citeste si...

Evenimentele susținute de Doctorul Cezar vor acoperi subiecte precum prevenția bolilor, nutriția sănătoasă sau importanța activității fizice în menținerea unei stări optime de sănătate și vor avea loc pe parcursul lunii iunie 2024.

Participanții la conferințe vor fi familiarizați cu principiile generale despre nutriție, sport, sănătatea inimii și a minții, iar în cadrul workshop-urilor vor putea adresa întrebări și vor primi recomandări personalizate într-un cadru mai restrâns.

Fiecare oraș vizitat are programată atât o conferință cât și un workshop, cuprinzând tematici precum nutriția, prevenția afecțiunilor cronice, sănătatea inimii și a minții, dezvoltare personală, importanța mișcării sau îmbunătățirea vieții intime. Scopul acestor evenimente este de a oferi informații utile pentru un stil de viață sănătos, adresându-se atât celor motivați să adopte un astfel de stil, cât și celor care fac primii pași în această direcție.

Doctor Cezar subliniază faptul că aceste evenimente au fost gândite la cererea sutelor de mesaje venite pe canalele proprii de socializare și sunt pregătite special pentru a educa publicul despre nutriție, prevenție și modul în care pot avea grijă de propria sănătate.

„Aceste evenimente au fost create pentru a informa publicul despre diverse aspecte legate de sănătatea fizică și mentală, iar scopul nostru este de a încuraja oamenii să își asume responsabilitatea pentru propria sănătate, a declarat Doctor Cezar.

Pentru a participa la conferințe și workshop-uri, poți achiziționa bilete de pe site-ul https://doctorcezar.ro/evenimente/. Taxa de acces la conferință este de 159 de lei/persoană, iar taxa de participare la workshop este de 555 de lei/persoană. Nu rata șansa de a-ți îmbunătăți calitatea vieții și de a învăța cum să îți iei sănătatea în propriile mâini!

Programul evenimentelor:

Iași: conferință 6 iunie, workshop 7 iunie

Suceava: conferință 7, workshop 8 iunie

Baia Mare: conferință 10, workshop 11 iunie

Cluj-Napoca: conferință 12, workshop 13 iunie

Oradea: conferință 14, workshop 15 iunie

Timișoara: conferință 17, workshop 18 iunie

Sibiu: conferință 19, workshop 20 iunie

Brașov: conferință 21, workshop 22 iunie

Craiova: conferință 24, workshop 25 iunie

București: conferință 26, workshop 27 iunie

Constanța: conferință 28, workshop 29 iunie

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img