marți, iulie 16, 2024

Divorț în fotbalul românesc. Soția îl lasă după 30 de ani de căsnicie

Citeste si...

Soția unui magnat din fotbalul românesc a depus actele de divorț, iar la mijloc este și un minor. În urmă cu câteva luni, cei doi păreau extrem de fericiți, dat totul s-a schimbat.

Narcis Răducan și Oana, femeia cu care este căsătorit de 30 de ani, s-au despărțit. Soția fostului fotbalist deja a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 1 București. Dosarul are ca obiect „divorț cu minori” și nu este exclus să fie unul de durată. Cei doi au împreună un copil de doar 13 ani, pe nume Filip.

Oana și Narcis Răducan mai au împreună doi copii, dar majori. Unele surse au declarat că fotbalistul și fosta parteneră s-ar putea certa pe custodia copilului.

În 2021, cei doi păreau mai fericiți ca niciodată și își arătau iubirea în văzul tututor. Soția lui Narcis Răducan povestea că acesta are o mulțime de calități și că o motivează în fiecare zi.

„Narcis nu e critic, are foarte multă încredere și mă motivează să fiu mai bună, pentru că el spune că sunt cele mai bune dulciuri și mi-ar fi rușine să nu fac ceva atât de calitativ„, dezvăluia Oana, soția lui Narcis Răducan. „Eu gătesc, el nu mă ajută deloc. Mă amenință de ceva timp că o să-mi gătească măcar un mic-dejun, dar prefer să mănânc bine, așa că …”, a glumit soția fostului fotbalist, potrivit Cancan.

divorț

Care ar putea fi motivul divorțului

În urmă cu ceva vreme, Narcis Răducan a povestit că este foarte ocupat și că nu știe să își dozeze timpul cum trebuie. Fostul fotbalist a spus că relația lui ar putea fi afectată pe viitor din cauza acestei probleme.

„Gestionarea timpului e o provocare. Cred că e o problemă generală în zilele nostre. Mă împart cu școala de fotbal, o ajut și pe Oana atât cât pot, mai mult cu logistică, bineînțeles, nu intru în detalii pentru că nu mă pricep. (…) Și munca de analist… toate astea fac somnul de 4-5 ore, ceea ce nu-i ok. Mi-am tot promis că o să gestionez mai bine timpul”, a mărturisit Narcis Răducan, la Antena Stars.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img