joi, noiembrie 30, 2023

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a fost chemat în instanță cu privire la anularea și suspendarea autorizației de construire One Lake District

Citeste si...

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties informează piața cu privire la o cerere de chemare în judecată, depusă la Tribunalul București cu privire la dezvoltarea One Lake District. Cererea a fost formulată în fața Tribunalului București de către Municipiul București și Primarul General al Municipiului București în legătură cu anularea și suspendarea autorizației de construire emisă în beneficiul One Lake District S.R.L. pentru dezvoltarea One Lake District, potrivit unui document publicat la Bursa de Valori București (BVB).

„Societatea nu are cunoștință de nicio problemă de validitate în ceea ce privește autorizația de construire aferentă dezvoltării One Lake District și intenționează să se apere cu fermitate în fața oricăror astfel de cereri. Lucrările pe toate șantierele de construcții ale Societății situate în Sectorul 2, inclusiv One Lake District se desfășoară în prezent fără întreruperi, conform graficelor respective”, potrivit informării de la BVB.
Societatea va informa în permanență piața cu privire la evoluția acestor dosare, în conformitate cu obligațiile sale prevăzute de dispozițiile legale aplicabile.

Reamintim că One United Properties anunța în luna septembrie că au fost depuse depuse două cereri de chemare în judecată de Municipalitate şi Asociaţia SOS Oraşul, cu privire la dezvoltările One Floreasca Towers şi One Peninsula.

Potrivit companiei, una dintre cereri a fost formulată de către Municipiul Bucureşti şi Primarul General al Municipiului Bucureşti  în legătură cu anularea şi suspendarea autorizaţiei de construire emise în beneficiul One Floreasca Towers S.R.L. pentru dezvoltarea One Floreasca Towers.
Cealaltă cerere a fost formulată de Asociaţia S.O.S. Oraşul şi Asociaţia pentru Conservarea integrată a Patrimoniului Natural şi Cultural şi se referă la suspendarea celor două autorizaţii de construire acordate pentru dezvoltarea One Peninsula, precum şi a Planului Urbanistic Zonal pentru inelul median, zona situată între Lacul Colentina şi Lacul Morii (care include şi dezvoltarea One Peninsula).

Ultimele Articole

Produse cosmetice delicate, ideale pentru băița bebelușului- cum le alegi și ce alegi

Alegerea produselor cosmetice pentru bebelușul implică selectarea unor produse delicate, specifice pielii sensibile și fără substanțe chimice agresive care...
spot_img