marți, aprilie 16, 2024

Descendentul lui Lev Tolstoi avertizează că Rusia ar putea distruge Parisul cu o bombă nucleară

Citeste si...

Piotr Tolstoi, urmașul lui Lev Tolstoi, a declarat că Rusia ia în calcul opțiunea unui atac nuclear. Acesta, ce este și vicepreședintele Dumei de Stat, Camera inferioară a Parlamentului rus, a sugerat posibilitatea trimiterii unei bombe nucleare către Paris.

La vârsta de 54 de ani, descendentul celebrului scriitor rus Lev Tolstoi și-a finalizat studiile în Franța și a lucrat pentru publicația Le Monde și pentru Agenția France Presse înainte de a deveni parlamentar în Rusia, țara sa natală.

Piotr Tolstoi amenință cu un atac nuclear asupra Parisului

Calculăm”, a spus în limba franceză Piotr Tolstoi și apropiatul lui Vladimir Putin.

Conform estimărilor sale, un proiectil lansat din Rusia ar putea ajunge în capitala franceză în aproximativ două minute.

Vicepreședintele Dumei de Stat a fost întrebat despre o secvență dintr-un program de televiziune rus, datat 2022, care prezenta un infografic referitor la timpul necesar pentru ca o rachetă rusă să ajungă la Londra, Paris sau Berlin.

Lev Tolstoi

„Ceea ce este important din punct de vedere istoric pentru Rusia este să asigure securitatea ţării”, justifică el.

„Ţările NATO, inclusiv Franţa, pun rachete în jurul frntierelor ruse”, a puctat apoi Piotr Tolstoi.

“We are calculating”: Pyotr Tolstoy, vice-chairman of Russia’s Duma, raises the possibility of sending a nuclear bomb to France and Paris

pic.twitter.com/RDpxWioDHF

— Ragıp Soylu (@ragipsoylu) March 21, 2024

Declarații homofobe la adresa premierului Gabriel Attal

De asemenea, urmașul lui Lev Tolstoi l-a atacat fără să-l numească pe premierul francez Gabriel Attal, și a evidențiat că Franţa „este guvernată în parte de perverşi”.

„Putem, oare, cu adevărat, în secolul al XXI-lea, să credem că nu este decadent să avem oameni atât de speciali într-un Guvern?”, începe Piotr Tolstoi.

Reporterul de la BFMTV, Jérémy Normand, i-a solicitat vicepreședintelui Dumei să clarifice declarațiile sale. În special dacă acestea se referă la premierul Gabriel Attal, fostul ministru al Educației, care este cunoscut pentru orientarea sa sexuală homosexuală.

Lev Tolstoi

„Vă referiţi la premierul nostru care şi-a declarat deschis homosexualitatea?”, îl întreabă Jérémy Normand.

„Da, mă refer la faptul că Franţa este guvernată în parte de perverşi”, îi răspunde Piotr Tolstoi.

„Pentru noi”, a fi homosexual înseamnă „a fi special, eventual pervers”, continuă vicepreşedintele Dumei, potrivit News.ro.

Ultimele Articole

Stoarcerea laptelui: Lucruri mai puțin știute de mămicile care alăptează

Stoarcerea laptelui, cunoscută și sub numele de extragere manuală a laptelui matern, este o modalitate excelentă de a obține...
spot_img