luni, iulie 15, 2024

De astăzi, 1 iulie, sezonul de la malul mării vine cu scumpiri

Citeste si...

În ultima zi a lunii iunie, peste 180.000 de turiști s-au relaxat pe malul mării. Începând de astăzi, prețurile la cazare ar putea crește cu 15%. Cei care și-au rezervat deja cazările înainte de 1 iulie nu vor resimți creșterea tarifelor de sezon.

Deschiderea sezonului estival la malul mării pe 1 iulie aduce cu sine și creșterea prețurilor. Experții în turism estimează că tarifele ar putea crește cu 10 până la 15 procente, potrivit Digi24.

Iată cât vor costa cazările în principalele stațiuni:

În Mamaia, prețul pentru o noapte la o cazare de două stele va fi de 240 de lei, în timp ce pentru o unitate de patru stele, turiștii vor plăti 367 de lei pentru un sejur cu mic dejun inclus.

În Eforie Nord, prețurile încep de la 158 de lei pentru cazările de două stele și ajung până la 670 de lei pentru cele de patru stele.

În Costinești, prețurile pentru o noapte încep de la 183 de lei.

Aceste creșteri de preț sunt aplicabile doar pentru cei care doresc să se cazeze la mare după 1 iulie. Vestea bună pentru toți turiștii este că vremea va fi caldă în prima săptămână din iulie, iar temperaturile nu vor depăși 30 de grade Celsius.

Ultimele Articole

Permisiunea acordată Ucrainei de Occident de a ataca pe teritoriul Rusiei dă roade, spun soldații ucraineni din prima linie

„Am distrus ținte în interiorul Rusiei, ceea ce a permis mai multe contraofensive de succes. Armata rusă nu mai...
spot_img