sâmbătă, iunie 15, 2024

 Dan Tudor Cotuna, cunoscut antreprenor arădean, vrea să devină primar al municipiului Arad

Citeste si...

Un antreprenor cunoscut din Arad și-a anunțat intenția de a candida pentru funcția de primar al municipiului Arad. Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) Arad a făcut publică alegerea candidaților pentru posturile de primar al Aradului și președinte al Consiliului Județean Arad în cadrul ședinței Biroului Executiv desfășurată vineri, 3 noiembrie.

Dan Tudor Cotuna, un antreprenor de succes din Arad, a fost desemnat candidatul pentru funcția de primar al municipiului Arad. Este cunoscut pentru construirea și consolidarea propriilor afaceri și, conform reprezentanților PUSL Arad, se remarcă prin capacitatea de a aduna în jurul său oameni de calitate.

„Venim cu un proiect integrat pentru îmbunătățirea modului de coexistența a concitadinilor noștri. Principalele axe fiind confortul urban, traficul rutier, utilități, turism și nu în ultimul rând siguranță cetățeanului”, menționează Dan Tudor Cotuna.

Pentru candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Arad, PUSL l-a desemnat pe Florin Dorin Doroțiu. „Licențiat în Științe Juridice, Florin Dorin Doroțiu este un tânăr antreprenor care pe lângă faptul că a reușit prin muncă să impună brand-uri de succes în Arad, are avantajul tinereții, determinarea și forța de a lupta pentru județul Arad”, precizează reprezentanții PUSL Arad.

„Am luat o decizie importantă și împreună cu colegii mei de la filiala PER Arad am intrat într-o nou etapă a vieții noastre. Acum suntem cu toții în familia Umanistă, suntem cu toții membri ai PUSL. Cred cu tărie că fiecare român, fiecare locuitor al județului merită să aibă un cuvânt de spus în deciziile care îl privesc, iar factorul politic trebuie să lucreze pentru a spori participarea cetățeanului la toate nivelurile de guvernare, locală sau centrală”, a afirmat Florin Dorin Doroțiu.

Lia Ardelean, președintele PUSL Arad, îi încurajează pe locuitorii din Arad să fie atenți la propunerile celor doi candidați și să le acorde șansa de a demonstra competența și abilitățile lor în funcțiile pentru care candidează. Aceasta îndeamnă cetățenii să monitorizeze proiectele propuse pentru municipiu și județ și să fie parte activă în procesul democratic.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img