luni, martie 4, 2024

Consiliul Concurenței analizează preluarea Anima Wings de către Christian Tour Holdings/ Acționarul majoritar al Anima Wings este în prezent o companie aeriană din Grecia

Citeste si...

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Christian Tour Holding S.A. intenționează să preia Anima Wings Aviation S.A., potrivit unui comunicat de presă al instituției.
Grupul Christian Tour, cunoscut pe piață și sub numele de Memento Group, este activ în principal pe piața furnizării de servicii turistice. Anima Wings este o companie specializată în zboruri de tip charter destinate tur-operatorilor din România.

Cristian Pandel, CEO al agenţiei de turism Christian Tour, se află printre administratorii firmei Anima Wings, potrivit platformei Termene.ro. În prezent, principalii acționari ai Anima Wings sunt Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriană din Grecia (51%) și MCP HOLDING B.V, companie înregistrată în Olanda prin care Cristian Pandel deține și Christian Tour. Publicația BoardingPass a scris că Aegean Airlines a devenit acționar majoritar al Anima Wings, prin cumpărarea de acțiuni în 2021.

Conform prevederilor Legii concurenței (nr. 21/1996), această operațiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenței, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilității cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Ultimele Articole

Ucraina a curățat cerul. Cum a doborât avioane rusești de 830.000.000$ în doar 30 zile?

Ucraina a curățat cerul. Cum a doborât avioane rusești de 830.000.000$ în doar 10 zile? – este una din...
spot_img