vineri, decembrie 1, 2023

Conferinţa Naţională a formaţiunii Forţa Dreptei/ Vor fi adoptate strategia partidului pentru 2024 şi calendarul alegerilor interne

Citeste si...

Conferinţa Naţională a partidului Forţa Dreptei este organizată, sâmbătă, la Bucureşti, în cadrul acesteia urmând să fie adoptate strategia politică a formaţiunii pentru 2024 şi calendarul alegerilor interne.

Conferinţa Naţională a partidului înfintat de Ludovic Orban începe la ora 11.00, la Aula Universităţii Politehnica din Bucureşti.

Reprezentanţii formaţiunii Forţa Dreptei au anunţat că la eveniment vor participa peste 1.200 de persoane, fiind aşteptaţi primarul Capitalei şi reprezentanţi ai partidelor politice democratice de opoziţie, pentru a se adresa celor prezenţi.

În cadrul reuniunii, intitulată ”Forţa de a reuşi”, vor fi prezentate şi adoptate strategia politică a partidului pentru anul 2024, principalele direcţii ale programului de guvernare şi calendarul alegerilor interne ale partidului.

Ultimele Articole

Jucăriile educative și rolul lor în dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Jucăriile educative joacă un rol crucial în dezvoltarea sănătoasă a copiilor, oferindu-le oportunități de învățare și dezvoltare într-un mod...
spot_img