sâmbătă, iunie 15, 2024

Compania de curierat Sameday ia un împrumut de 25,3 milioane de lei de la Banca Transilvania, cu ajutorul BERD. Firma vrea să adauge 2.500 de noi automate easybox în România, Ungaria și Bulgaria

Citeste si...

Operatorul român de livrare Delivery Solutions SA, care operează mărcile Sameday și easybox, ia un împrumut de 25,3 milioane de euro de la Banca Transilvania, iar Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) va acoperi 65% din riscul de credit al tranzacției. Împrumutul este destinat susținerii planurilor de investiții pe termen mediu ale companiei și extinderii infrastructurii de livrare prin Sameday easybox.
Investiția BERD și a Băncii Transilvania va permite extinderea rețelei de automate Sameday în România, Ungaria și Bulgaria, adăugând peste 2.500 de automate noi în zonele urbane și rurale, conform companiei.
„Cererea de livrare fără contact către automatele easybox a crescut recent datorită comodității pe care livrarea coletelor în locker, iar preferințele oamenilor în ceea ce privește serviciile de livrare s-au schimbat în timp. Potrivit celor mai recente studii realizate de Sameday în România, serviciul de livrare și returnare easybox este utilizat de 86% dintre cumpărătorii online din zonele urbane. În ceea ce privește preferințele pentru metodele de livrare, 48% dintre respondenți indică easybox, în comparație cu 28% livrare la domiciliu, rezultat care confirmă că oamenii încep să aprecieze flexibilitatea și controlul pe care îl oferă easybox-urile, deoarece acestea sunt disponibile 24/7 și se află la o distanță de 5 minute de mers pe jos în orașele din România. Această metodă de livrare este mai eficientă atât pentru comercianții online, cât și pentru consumatori și are un impact mai mic asupra mediului înconjurător. Extinderea rețelei de automate Sameday va permite, astfel, livrări mai ieftine și mai sustenabile de comerț electronic în țară, avantajând consumatorii și afacerile locale din România, Ungaria și Bulgaria care vând online. Sameday operează în prezent 4.960 de lockere easybox în cele trei țări în care compania activează”, arată compania.
Sameday face parte din Dante International S.A., un important comerciant online din România care operează platforma de comerț electronic eMAG, cu filiale în Ungaria și Bulgaria. Compania are peste 5.000 de angajați.

Ultimele Articole

Remedii naturale pentru estomparea ridurilor

Deși îmbătrânirea este un proces natural, există diverse remedii naturale care pot ajuta la estomparea ridurilor și la îmbunătățirea...
spot_img