miercuri, iunie 12, 2024

Ciucă: „Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul”

Citeste si...

Nicolae Ciucă a declarat că „politicienii şi-au făcut un obicei din a câştiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie cu idei nesăbuite şi cheltuind banii statului”.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că politicienii din România ”şi-au făcut un obicei din a câştiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie cu idei nesăbuite şi cheltuind banii statului”.

Ciucă: „Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind bugetul”

El subliniază că PNL ”îşi asumă rolul de apărător al ordinii şi responsabilităţii” privind măsurile care afectează bugetul. ”Nu ne vom împovăra copiii cu mai multe datorii şi nici nu vom răsplăti egoismul politicienilor. Nu voi permite şi nu voi aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul pe care îl avem la dispoziţie”, adaugă el.

„În aceste zile, când călătoresc prin țară, primesc deseori întrebări legate de posibile acțiuni populiste ale unor politicieni în perioada electorală. Înțeleg aceste îngrijorări.

Politicienii din România și-au făcut un obicei din a câștiga voturi risipind iresponsabil bugetul în campanie cu idei nesăbuite și cheltuind banii statului. Din punctul meu de vedere, nu asta e modalitatea prin care ne servim țara.

Sub conducerea mea, PNL își asumă rolul de apărător al ordinii și responsabilității în ceea ce privește măsurile care afectează bugetul statului. Acest lucru nu se va schimba nici cu trei săptămâni înainte de alegeri. Nu ne vom împovăra copiii cu mai multe datorii și nici nu vom răsplăti egoismul politicienilor. Nu voi permite și nu voi aproba nicio măsură care să nu fie acoperită de bugetul pe care îl avem la dispoziție.

Obiectivul meu și al PNL este să ne asigurăm că bugetul servește intereselor oamenilor, nu obiectivelor egoiste ale politicienilor. Ne propunem să cheltuim banii cu înțelepciune, astfel încât să îi ajute pe cetățeni să aibă un trai mai bun, de la zi la zi”, a transmis Nicolae Ciucă.

Ultimele Articole

Alergia la copii: Tot ce trebuie să știi

Alergiile la copii sunt o problemă frecventă, afectând aproximativ 6-8% dintre cei mici. Apar ca o reacție exagerată a...
spot_img