duminică, octombrie 1, 2023

Cei doi polițiști de la Rutieră prinși luând mită pe Calea Dorobanți, în București, plasați în arest la domiciliu

Citeste si...

Comisarul Andrei Pantea şi agentul-șef Valentin Olteanu, de la Brigada Rutieră a Capitalei, au fost plasați, vineri, 28 aprilie, în arest la domiciliu, potrivit deciziei Tribunalului București, informează Agerpres.

Procurorii DNA solicitaseră arestarea preventivă a poliţiştilor, care au fost reținuți pentru 24 de ore, însă un judecător a respins cererea, iar agenţii au fost plasaţi în arest la domiciliu.

Cei doi poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei au fost prinşi în flagrant, joi, în timp ce luau mită de la un şofer, pe Calea Dorobanţi.

Potrivit comunicatului DNA, agenții sunt acuzaţi că, în perioada 19-22 aprilie 2023, ar fi primit mită de la 23 de conducători auto care ar fi încălcat regulile de circulaţie pe drumurile publice.

De cele mai multe ori, banii erau ascunși între documentele solicitate de către unul dintre agenți și ajungeau la cel de-al doilea, care îi băga în portofel sau în buzunar. La sfârșitul programului, acele sume de bani ar fi fost împărțite între cei doi.

Ultimele Articole

O cunoscută companie IT din Europa angajează românii care pot câştiga aproape 10.000 € lunar. La acestea se adaugă multe alte beneficii

O companie cunoscută în toată Europa angajează români și le oferă salarii de până la 10.000 de euro lunar,...
spot_img