marți, iulie 16, 2024

Ce întreruperi de curent sunt programate astăzi, 8 iulie 2024, în județul Constanța

Citeste si...

Rețele Electrice Dobrogea a redus la minimum numărul programat de întreruperi pentru a asigura o administrare eficientă și funcționarea corectă a rețelei de distribuție a energiei electrice, cu scopul de a minimiza disconfortul clienților săi. Lucrările planificate au fost restrânse strict la cele esențiale. În continuare, vor fi programate următoarele întreruperi pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa în condiții optime și pentru a furniza energie electrică către consumatori:

Luni, 8 iulie, între orele 8:30 și 16:30, nu va fi furnizată energie electrică consumatorilor din municipiul Constanța, zona Inel 1, pe următoarele străzi: Izvor, aleea Venus, strada Soveja nr. 110, nr. 108, straja Soveja nr. 112, strada Soveja nr. 114, strada Izvor nr. 64 și strada Unirii nr. 108 A. De asemenea, vor fi afectate și străzile Nerva nr. 21 (orele 10:00 – 18:00).

În localitatea Cerchezu, în același interval orar, vor fi afectate străzile Ghioceilor, Orhideelor, Tineretului, Școlii, Ghiocelului, Vișinului și General Cerchez.

În orașul Medgidia, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă pe străzile Lalelelor, Republicii și Peșterii în intervalul 9:00 – 12:00.

Ulterior, în orașul Medgidia, întreruperi vor avea loc pe strada Republicii și în localitatea Ghindărești, pe străzile Școlii, Zorilor, Plantelor, Merilor, Stadionului și Răsăritului în intervalul 9:00 – 17:00.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img