marți, iulie 16, 2024

Ce întreruperi de curent sunt programate astăzi, 5 iulie, în județul Vaslui

Citeste si...

Rețele Electrice Dobrogea a redus cât mai mult posibil numărul întreruperilor programate pentru administrarea și funcționarea corespunzătoare a rețelei de distribuție a energiei electrice, cu scopul de a minimiza disconfortul clienților. Astfel, lucrările au fost limitate la cele absolut necesare. Următoarele întreruperi vor fi efectuate pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții în condiții bune. Vineri, 5 iulie, între orele 8:30 – 16:30, vor fi afectați de lipsa curentului electric consumatorii din municipiul Constanța, cu domiciliul în zona Tomis 3, strada B. P. Hasdeu nr. 124, strada B. P. Hasdeu nr. 126, B. P. Hasdeu nr. 130, strada Soveja nr. 43, bulevardul Tomis nr. 273, strada Soveja nr. 49, strada Soveja nr. 47 și nr. 51.

De asemenea, în localitatea Plopeni, vor fi afectați consumatorii de pe străzile Negru Vodă, Bisericii, Tufănelelor, Spicului, Veseliei, Armoniei, Toporașilor, Vișinilor, Șoseaua Constanței, Sălciilor, Zefirului, Pietrei și Spicului, între orele 9:00 – 17:00. În orașul Năvodari, întreruperile vor avea loc pe strada Promenada, în același interval orar, iar în localitatea Cobadin, vor fi afectați consumatorii de pe șoseaua Ostrov, între orele 10:00 – 14:00.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img