marți, iulie 16, 2024

Ce întreruperi de curent sunt programate astăzi, 24 mai, în județul Constanța

Citeste si...

Reţele Electrice Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Astfel, lucrările au fost limitate la cele absolut necesare. Următoarele întreruperi sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Vineri, 24 mai, între orele 11:00 și 17:00, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în localitățile 2 Mai, Vama Veche, Limanu, Hagieni și Arsa. În aceeași situație se vor afla și locuitorii din stațiunea Costinești, cu domiciliul pe străzile Faleza Soarelui, Talianului, Albatrosului, Pescăruș, Pescarului, Azurului, Meduzei, Emil Costinescu, Tineretului, Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Henry Coandă, Portului, Mihail Kogălniceanu, Mihai Eminescu și în cartierul Epava, între orele 8:30 și 16:30.

În municipiul Constanţa, vor fi afectate, între orele 9:00 și 16:00, cartierul Tăbăcărie, cu străzile Chiliei, Maramureș, Dorobanților, Ciprian Porumbescu și Banu Mihalcea. De asemenea, vor fi afectate bulevardul Mamaia nr. 124 și strada Smaraldului nr. 18, între orele 13:00 și 16:00.

Alte întreruperi vor avea loc în orașul Ovidiu, Ghindărești, localitatea Negrești și localitatea Castelu, pe străzile Liniștii, Iasomiei, Florilor, Stadion, Gării, Republicii, Salciilor, Dorobanțu și Mihai Eminescu, între orele 9:00 și 17:00. Ultimele opriri de curent vor avea loc în orașul Năvodari, pe strada D17, Prelungirea D17 și Prelungirea D, în același interval orar.

Ultimele Articole

Ce nu știați despre insolația la copii și cum îi puteți ajuta

Insolația este o urgență medicală care poate apărea la copii atunci când sunt expuși la temperaturi ridicate pentru o...
spot_img