marți, aprilie 16, 2024

Ce întreruperi de curent sunt programate astăzi, 19 martie, în Constanța

Citeste si...

E-Distribuție Dobrogea informează că următoarele întreruperi vor avea loc în scopul asigurării funcționării optime a rețelei și furnizării de energie electrică clienților:

În intervalul orar 8:30 – 16:30, va fi întreruptă complet furnizarea de energie electrică în următoarele zone: Bulevardul Mamaia, numere impare, nr. 17 – 21, Magazinul “Turquoise Studio Design” – Bulevardul Mamaia nr. 17, Clădirea “No1 Center” – Bulevardul Mamaia nr. 19, Magazinul de piese auto “Auto Original Shop”, Sediul “Delphi Dive Center” – Bulevardul Mamaia nr. 19, Curățătorie – Spălătorie – Vopsitorie haine piele Bulevardul Mamaia nr. 19, Clinica de stomatologie “Infinity Digital Dent” – Bulevardul Mamaia nr. 21.

În intervalul orar 9:00 – 17:00, va fi întreruptă complet furnizarea de energie electrică în zona km 5/comarnic, pe străzile: Ilinca, Ana și Aleea Domnica (parcela A1095).

Aceste întreruperi planificate sunt necesare pentru efectuarea lucrărilor de reparații, modernizare sau întreținere a rețelei electrice în zonele respective, în vederea asigurării unei distribuții sigure și eficiente a energiei electrice.

“Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, se precizează pe site-ul E – Distribuţie.

Ultimele Articole

Stoarcerea laptelui: Lucruri mai puțin știute de mămicile care alăptează

Stoarcerea laptelui, cunoscută și sub numele de extragere manuală a laptelui matern, este o modalitate excelentă de a obține...
spot_img